Coverseal

In samenwerking met onze partners kunnen wij een zwembadafdekking op maat voorzien van Coverseal. Wat Coverseal juist is? Dat leest u hieronder.

Coverseal bestaat uit een unieke, betrouwbare en gepatenteerde technologie om het zwembad af te dekken. De basis van de technologie wordt al jaren toegepast in diverse industriële sectoren waar veiligheid en gemak voorop staat. Denk met name aan branches van de soepele en snel openende deuren. Dit gedachtegoed is afgestemd op de specifieke noden en normen binnen de zwembadwereld.

Voordelen van de Coverseal zwembadafdekking.

Veiligheid staat voorop

De Coverseal afdekkingen voldoen aan de hoogste veiligheidsnormering. In 2013 is een Franse norm voor in het leven geroepen voor zwembadafdekkingen, namelijk de: NF P90-308. De norm die voorgesteld is om kinderen jonger dan 5 jaar te beschermen tegen de risico’s van verdrinking in een omgeving met zwembad.

Volwassenen van meer dan 100kg lopen probleemloos over het membraan. Dé ware nr 1 afdekking op gebied van veiligheid!

Zuiver zwemplezier

Het membraan en de mechaniek van Coverseal zorgt ervoor dat het zwembad wordt afgedekt en vuil geen kans krijgt om in het bad te komen. Waterdichtheid is gegarandeerd, zo ontstaat er ook geen verdamping van het water.

Zwembadwater blijft helderder en schoner omdat er veel minder invloeden zijn van buitenaf. Het Coverseal membraan blijft perfect strak gespannen. Hierdoor kunnen er bijvoorbeeld geen bladeren, ongedierte of andere onwenselijkheden in het zwembad komen. Het pH-gehalte van uw zwembad blijft stabieler, waardoor er veel minder chemische producten nodig zijn voor de waterzuivering.

Goede isolatiewaarde

Genieten van een verwarmd zwembad tegen lage energiekosten? Dan kies je voor de Coverseal afdekking. Overdag warmen de zonnestralen de afdekking op en door de warmteoverdracht wordt ook het water eronder lekker warm.

Als het in de nacht afkoelt voorkomt de afdekking dat er warmte verloren gaat en voorkomt verdamping door het waterdichte membraan. Stilstaande lucht is dé beste en meest milieuvriendelijke isolatie. Warmte van het zwembad stijgt naar boven wordt geïsoleerd door de stilstaande lucht die door de Coverseal tot stand komt. Hierdoor koelt het water nauwelijks af.

Met een Coverseal boven het bad bespaar je dus niet alleen aan water of productverbruik, maar ook op je energierekening. Bij een Coverseal zwembadafdekking is een winterbescherming niet noodzakelijk.

Meer weten over de Coverseal zwembadafdekking? Contacteer ons vrijblijvend voor meer info.

Werken met sterke merken

Wij houden resoluut vast aan onze kwaliteitsnormen van product tot uitvoering!

duidelijke communicatie

Korte communicatielijnen en een duidelijke planning zorgen voor een efficiënt verloop van de werken

10 jaar ervaring en specialisaties

Een decennia aan ervaring omgezet in de praktijk. Gecertificeerd inzake waterdichtheidstechniek

Realisaties

Hieronder vind u een aantal realisaties doorheen Vlaanderen en Nederland. Nog niet gevonden wat je zocht, en toch meer inspiratie nodig? Neem dan zeker een kijkje op onze socials!

Vraag hier uw vrijblijvende offerte

Meer weten over de Coverseal zwembadafdekking? Contacteer ons vrijblijvend voor meer info.