Mortex

Mortex

Mortex bekleding is de bekleding bij uitstek voor wie techniciteit, originaliteit, en esthetiek wenst te combineren.

Het wordt om zijn technische kwaliteiten alsook zijn decoratieve voordelen gebruikt bij nieuwbouw of renovatie.

Contacteer ons

Eigenschappen van Mortex

Waterdichting

Waterdicht

Mortex bekleding is ideaal voor alle projecten in contact met water omdat het ondoordringbaar en dus waterdicht is in de massa.

Weerstand

Weerstand

De Mortex bekleding biedt een ongeëvenaarde duurzaamheid. Met zijn hoge druksterkte en slijtvastheid kunt u lang van uw faciliteiten genieten.

Hechting

Hechting

Dankzij zijn uitzonderlijke hechting, kan de Mortex bekleding aangepast worden aan uw interieur, en kan het gebruikt worden op een groot aantal ondergronden en oppervlakten (mineraal, tegels, MDF, enz.).

Aanpasbaar

Aanpassing

De neutrale basis van Mortex is in de massa pigmenteerbaar en biedt talrijke mogelijkheden in kleuren en effecten.

Ecologisch verantwoord

Eco

De Mortex bekleding wordt in België vervaardigd en is samengesteld uit 95% natuurlijke ingrediënten afkomstig uit Europa. De formule is neutraal en kan door ons direct ter plaatse worden gepigmenteerd, wat een milieuvriendelijker vervoer mogelijk maakt en productverspilling tegengaat.

Kortom, Mortex is een veelzijdig en kwalitatief product voor zowel decoratieve als technische toepassingen. Geef je project net dat beetje meer persoonlijkheid, en ga voor een exclusieve look met Mortex.

Heb je nog vragen over de Mortex bekleding? Of wenst u een offerte op maat? Contacteer ons vrijblijvend, en wij helpen u graag verder.

Mortex
Mortex