Over ons

Zekerheid, als het gaat om waterdichtheid. Daar gaat het om bij Waterproof Solutions. Of het nu gaat om uw zwembad of plat dak. U kan vertrouwen op onze expertise en jarenlange ervaring voor een afdichting op maat van uw wensen. Onze passie voor folielassen delen we graag met onze klanten. En we gaan met plezier de uitdaging aan om u te helpen uw verwachtingen te verwezenlijken.

Vrijblijvend advies en offerte

Wij bespreken samen met u uw wensen, en overlopen de verschillende mogelijkheden. ‘Kan niet’ is voor ons als bedrijf de meest uitdagende zin in een gesprek met onze opdrachtgever.

Voor een offerte op maat komen we na u aanvraag graag even langs. Dit om een helder beeld te schetsen, en duidelijk zicht te krijgen op de uit te voeren werken. Op deze manier kunnen we voldoende advies voorzien, en samen met u alles overlopen. Wij houden niet van open eindjes, en proberen steeds tot een zo duidelijk mogelijke prijsopgave te komen, We proberen al uw vragen te beantwoorden. Zodat u weet waar u aan toe bent, en niet voor verrassingen komt te staan.

Doordat wij een klein bedrijf zijn, zijn er korte communicatielijnen. Dit heeft als voordeel snel te kunnen schakelen indien nodig. Dit zorgt er ook voor dat u als klant steeds dezelfde vertrouwde gezichten terug ziet.

Pas tevreden als u dat bent

Als het werk klaar is, zijn we pas tevreden als u dat ook bent. Want wat is mooier dan aan familie en vrienden te laten zien welk resultaat er gecreëerd is. Het eindproduct is belangrijk, maar de weg daar naar toe is minstens zo van belang. Die weg bewandelen we graag samen met onze klanten!

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Contacteer ons!

Bjorn Heyman

Heyman B.

Zaakvoerder : Waterproof Solutions